Melkflessen? Een bleke tint? Niet deze winter!

Hoewel het hartje herfst is en de winter nadert, betekent dat natuurlijk niet dat je genoegen moet nemen met een tintje ‘melkfles’. Maar élke week naar de zonnebank gaan om je lijf weer wat kleur te geven, is natuurlijk ook niet wat je wilt. Gelukkig zijn er slimmere methoden waarmee je op een veilige, snelle en goedkopere manier een zongebruind tintje opdoet!

De oplossing

De oplossing voor die prachtige sunkissed skin zit niet in een vakantie naar een tropisch eiland of zonnebank. Nee, die zit in een heel bijzonder en handig te gebruiken flesje: de award-winning Natural Tanning Spray van Marc Inbane. En die spraytanbehandeling, die pas je gewoon zelf toe! Voor jou dus geen fletse, bleke tint deze winter. Hiermee ga jij met een gezonde, zongebruinde kleur de koude maanden in!

Véél voordelen

Het is niet voor niets dat de Natural Tanning Spray van Marc Inbane een award heeft gewonnen! De spray kent namelijk ontzettend veel voordelen, die het gebruik ervan zo de moeite waard maken. Ben je klaar om jezelf te laten overrompelen door al deze voordelen? Hier komen ze dan. Allereerst is de spray veilig én zelfs gezond voor je huid. Terwijl je huid getand wordt, wordt die tegelijkertijd ook gevoed. Het tannen van je huid gebeurt zonder blootstelling aan schadelijke UV-straling van de zon of de zonnebank. De spray natuurlijke en voedende ingrediënten, zoals aloë vera en ginkgo. Ook is het product dermatologisch getest (niet op dieren!) en vrij van parabenen. Dit is dan ook de reden dat de spray wordt aanbevolen door dermatologen.

 

Vlekken en strepen?

Hoewel het product een zelfbruiner is, hoef je niet bang te zijn voor een vlekkerig of streperig effect. De spray is namelijk gemakkelijk aan te brengen, en laat geen vlekken achter. Het resultaat is natuurlijk, puur en egaal. En of je nou een droge huid hebt, of van jezelf heel erg bleek bent: de spray is geschikt voor alle huidtypen. Omdat je met de fles je gehele lichaam kunt tannen, is het aan jou of je alleen je gezicht, hals en decolleté behandelt, of je gehele lijf. In beide gevallen ben je goedkoper uit dan met bijvoorbeeld een zonnebankabonnement. Om je een idee te geven: één fles is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht, hals en decolleté, of 8 tot 10 keer voor je gehele lichaam. Best veel dus! Ten slotte kunnen animal- en milieulovers hun hart ophalen: de spray is namelijk 100% vegan. 

Aanbrengen: het trucje
Heb jij inmiddels de spray in je bezit en ben je er helemaal klaar voor om jezelf die mooie gebruinde tint te bezorgen? Voor het mooie resultaat dien je de spray eerst goed te schudden voordat je hem aanbrengt. Ga je sprayen, doe dit dan vanaf 30 centimeter van je huid. Doe dit niet via een langzame 'S'-beweging, maar met snelle, korte bewegingen. Neem genoeg tijd om de spray goed te laten drogen. Dit duurt zo'n 10 tot 15 minuten. Een handige tip: het drogen gaat extra snel met een föhn.

Het resultaat? 

Een gezond, natuurlijke en egaal gebruinde huid! Je kunt tot wel 5 dagen genieten van het fantastische effect van de spray. Jij hoeft dus niet bang te zijn voor melkflessen of zo’n bleke, fletse wintertint. Misschien krijg jij, net zoals ik, wel de vraag of je dat lekkere tintje hebt opgedaan tijdens een zonvakantie. Jouw antwoord? ‘Nee hoor, het was de Natural Tanning Spray van Marc Inbane!’

Ook een mooie huid? Vul onderstaand contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuwsberichten

september 22

Verhuizing

Per 1 oktober verhuizen wij naar een nieuw pand.

Lees meer
maart 19

Geen littekens meer door fractional needling

Benieuwd wat de fractional laser voor jou kan betekenen?

Lees meer
maart 17

Betere huidverzorging? Begin met een huidanalyse!

Omdat een goede huidverzorging enorm belangrijk is!

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *