Microblading: de wenkbrauwen van je dromen!

shutterstock_1646904121

Met microblading kun je iedere dag stralen met de wenkbrauwen waar jij altijd naar hebt verlangd, zonder dat je er enige omkijk naar hebt. Professioneel aangebrachte wenkbrauwen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en blijven tot twee jaar zichtbaar. Bruessing Secret of Beauty is hét adres in Utrecht om een professionele microbladingbehandeling te krijgen voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen.

Voor wie is het geschikt?

Misschien zijn je wenkbrauwen veel dunner dan je zou willen, misschien zijn ze zo licht van kleur dat ze amper opvallen. Je kunt wenkbrauwen wel zelf ’s ochtends tekenen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat een werk! Iedere ochtend moet je weer opnieuw je wenkbrauwen tekenen. Bovendien is het resultaat meestal weinig natuurlijk. Het valt veel mensen op dat je niet met je ‘eigen’ wenkbrauwen de straat op gaat. Zoek je naar mooie, volle wenkbrauwen waar je zo goed als geen omkijken meer naar hebt? Dan is microblading geschikt voor jou!

Over microblading

Microblading is een prachtige nieuwe techniek op het gebied van permanente make-up (PMU). Bij microblading teken ik met een flinterdunne naald een groot aantal lijntjes op je huidige wenkbrauwen. Ik breng de lijntjes één voor één aan. Hierdoor beginnen ze verdacht veel op de haartjes van ‘echte’ wenkbrauwen te lijken. Microblading geeft zo een resultaat dat er natuurlijk uitziet: de ‘haartjes’ staan een natuurlijke richting op en lijken net echt.

Persoonlijk aangemeten wenkbrauwen

Wenkbrauwen moeten wel passen bij jouw gezicht. Dit maakt microblading geen eenvoudige behandeling. Je krijgt je nieuwe wenkbrauwen dan ook als een maatpak persoonlijk aangemeten. We bepalen daarom niet alleen de vorm tot op de millimeter nauwkeurig, ook de dikte en vorm worden afgestemd op de vorm van je gezicht. Daarnaast kiezen we samen met jou een pigment dat past bij de kleur van je gezicht en je haarkleur.

In goede handen

Het allerbelangrijkste van een microbladingbehandeling is dat je jezelf laat behandelen door iemand die er verstand van heeft. Je nieuwe wenkbrauwen zijn immers semi-permanent, je kunt ze er niet zomaar af scheren! Bij Bruessing Secret of Beauty weet je dat in goede handen bent. Een microblading behandeling bij Bruessing Secret of Beauty duurt ongeveer twee uur. We brengen de haartjes in lagen aan, waardoor ook een vervolgbehandeling nodig is. Alles om voor jou het mooiste resultaat te creëren!

Jouw nieuwe look

De wenkbrauwen zijn semi-permanent, wat betekent dat ze ongeveer twee jaar blijven zitten. Gedurende die twee jaar heb je er geen omkijken meer naar. Beginnen ze toch een beetje te vervagen? Kom dan gerust langs voor een touch up, dan maken we ze weer precies zoals het was. Waar je eerder het gevoel had dat je wenkbrauwen je schoonheid misschien tegenhielden, vormen ze nu het element dat je gezicht juist laat stralen. Mooie wenkbrauwen geven je immers een open gezicht en laten je ogen spreken! Iets voor jou? Neem dan contact met ons op, dan kunnen onze specialisten je adviseren over jouw nieuwe look.

Deel dit artikel: