Browbar

Helaas: niet iedereen is gezegend met mooie, lange, donkere wimpers en wenkbrauwen, die jouw uitstraling zo sprekend en verleidelijk maken. Is permanente make-up voor jou geen optie, dan is het verven van je wimpers en/of wenkbrauwen een goed alternatief! Voor het stylen van je wimpers en wenkbrauwen ben je aan het goede adres in mijn nieuwe browbar! Niet alleen worden je wenkbrauwen geëpileerd tot een mooie, strakke vorm. Ook wordt er middels andere methoden gewerkt om jou de perfecte shape wenkbrauwen te geven, waarmee jouw gezicht en oogopslag zo goed mogelijk uitkomen.

De behandelingen in de browbar zijn erop gericht om:

  • Jou een sprekende oogopslag te geven, op élk moment van de dag
  • Korte, rechte of overkrulde wimpers de door jouw gewenste lift te geven
  • Jouw wenkbrauwen de perfecte kleur en shape te geven
  • Je tijd te besparen: minder gedoe met een pincet, krultang of make-up

Het shapen van je wenkbrauwen

Tijdens de behandeling voor je wenkbrauwen worden verschillende methoden gehanteerd. Voor het in model brengen van je wenkbrauwen kun je kiezen uit waxen of threaden. Bij threading worden je wenkbrauwen in shape gebracht met behulp van een draad. Bij waxing gebeurt dat door middel van een zeer milde wax. Voor welke methode je ook gaat: het resultaat is altijd even mooi! Ook het epileren van je brows met een pincet is mogelijk. Weet je niet welke methode het meest geschikt is voor jou? Dan kan de specialist met je meedenken.

Het verven van je wenkbrauwen

Ook voor het verven van je wenkbrauwen bestaan verschillende methoden. Wil jij een vol, donker en intens resultaat, dan is de brow henna iets voor jou. Deze verf is er in verschillende tinten: van lichtblond tot donkerbruin. Met de verf is het mogelijk om je wenkbrauwhaartjes een paar tinten donkerder te maken. Heb je van jezelf lichte wenkbrauwen, of wil je een naturel resultaat, dan kun je het beste voor normale wimperverf gaan. Tijdens de intake bespreek je samen met de specialist welke behandeling het mooiste resultaat voor jou kan opleveren.

Deel dit artikel:

Gerelateerd