Over Laura

Over Laura

Hallo! Ik ben Laura Bruessing en ben al sinds 2016 PMU-specialist. Vele mensen heb ik al mogen helpen aan mooie wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht wanneer ze haaruitval hebben of een borstamputatie hebben ondergaan.

Laura Bruessing

Jij bent als mens belangrijk voor mij. Dat jij na afloop van de behandeling met een grote glimlach in de spiegel kijkt, maakt mij ontzettend blij, en jou waarschijnlijk nog veel meer! Het grootste compliment krijg ik als mensen zich veel zelfverzekerder voelen door PMU. Maar het kan je ook gewoon een hele hoop gemak opleveren.

Resultaat
Om jou van het beste resultaat te voorzien, volg ik trends op de voet en ga ik graag naar bijscholingen om nieuwe technieken te leren. Ook voldoen we aan alle hygiëne-eisen van de GGD. De opleiding heb ik gevolgd bij Irma Hulscher, een gerenommeerd specialist in Permanente Make-Up. En ik ben aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-upspecialisten (NSGP), wat functioneert als een kwaliteitskeurmerk.

Gun jezelf ook het gemak van permanente make-up en kom altijd stralend voor de dag!