Lippen om te zoenen met PMU!

PMU

Weet je nog hoe je vroeger stiekem in de make-up tas van je moeder ging kijken? Dan vond je daar zo’n mooie, sprankelende lipgloss. En dan kon je eigenlijk niet wachten tot je zelf ook je eerste lipgloss zou krijgen… In het begin is het helemaal leuk, want make-up is ook fantastisch om mee te experimenteren. Je kunt zo creatief zijn als je wilt en het geeft altijd een voldoening om met een opgemaakt gezicht de deur uit te gaan. Maar met de jaren kom je er ook achter dat make-up zo zijn nadelen met zich meebrengt…

Permanente lippen

Even wat lippenstift op doen kost niet de wereld aan tijd, maar er gaat toch veel meer moeite in zitten dan je denkt. Vaak moet je eerst met uiterste precisie je lipliner aanbrengen. Vervolgens gaat daar de lippenstift overheen, misschien ook nog een lipgloss. Dan kom je er een uur later achter dat de helft van je lipproducten op je koffiekopje is blijven zitten. Kun je het weer opnieuw doen… maar je lippenstift ligt nog thuis. Niet handig. Maar met permanente make-up kun je dit allemaal achterwege laten.

Pigment

Het lijkt haast te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. Met permanente make-up wordt er namelijk pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht, waardoor de make-up er permanent op blijft zitten. Gaat het er dan echt niet af? Nee! Het kan hooguit een beetje vervagen met de jaren, maar door het af en toe bij te laten werken, blijft het er perfect op zitten. Zo wordt je elke dag weer wakker met je ideale lippen.

Perfect gevormd

Mooie, volle lippen… het is een soort van een ideaalbeeld. Maar het is niet bepaald realistisch voor iedereen. Elk persoon is namelijk geboren met een unieke vorm lippen. Toch kan het frustrerend zijn als je graag volle lippen wilt hebben. Of misschien had je ooit volle, gedefinieerde lippen, maar zijn je lipcontouren vervaagd met de jaren. Zijn alleen fillers dan de oplossing? Nee hoor. Met pmu kun je je lippen zowel laten accentueren en optisch voller doen lijken. Precies zoals jij het wilt.

Nooit meer lippenstiftvlekken op je koffiekopje!

Alle kleuren van de…

Je voelt je toch altijd een beetje extra speciaal wanneer je een mooie lippenstift op hebt. Voor sommige is een mooie rode lip iets wat hoort bij de feestdagen, maar andere hebben het liefst elke dag een mooie kleurtje op hun lippen. En dat hoeft natuurlijk niet rood te zijn: wat dacht je van een mooie beige lip of juist een dieproze kleur. Als je het dagelijks draagt, wordt het al snel iets wat gewoon bij jou hoort. En met pmu kun je elke dag je lievelingskleur dragen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Nieuwsgierig?

Lijken permanente lippen je helemaal iets voor jou? Maar wil je weten of wat je wilt wel echt kan? Of wil je graag meer weten over hoe de behandeling er precies uitziet? Dan kun je altijd contact opnemen. Bij Bruessing beantwoorden we graag al je vragen, zodat jij precies de behandeling kunt vinden waar jij naar op zoek bent.

Deel dit artikel: