5 redenen om voor permanente make-up te kiezen

permanente-make-up

Nooit meer omkijken naar je make-up: dat klinkt toch ideaal? Met permanente make-up is het mogelijk. Maar het kan eng zijn om de stap te zetten. Twijfel jij over PMU? In dit blog lees je vijf redenen waarom permanente make-up iets voor jou kan zijn.

Soorten PMU

De technieken op het gebied van permanente make-up zijn aanzienlijk verbeterd. Vroeger was het bijvoorbeeld duidelijk te zien als de wenkbrauwen waren getekend. Het werd dan door een tatoeëerder gedaan, terwijl zijn naalden en inkt niet zo verfijnd werken als de materialen van nu. Als je je wenkbrauwen door een echte brow artist hebt laten doen, is het resultaat niet te onderscheiden van het resultaat dat je krijgt met normale make-up.

Voordelen van PMU

Of je nou kiest voor een behandeling van de wenkbrauwen, de wimpers, eyeliner of lippen: er bestaan talloze behandelingen met talloze voordelen. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

1, Het scheelt veel tijd

Hoelang ben je ‘s ochtends bezig met het tekenen van een lijntje rondom je ogen of lippen? Het kan best lang duren voordat het precies zit zoals je wilt. Met permanente make-up heb je dit gedoe niet meer. Je smeert hoogstens een beetje mascara op je wimpers en je bent klaar om te gaan. Hoe fijn is dat?

2. Je ziet er altijd goed uit

Je hebt nooit meer last van een slaaphoofd of een blotebillengezicht. Dankzij de eyeliner, wenkbrauwen of lippen zie je er altijd verzorgd uit. Dat geeft je ook nog eens extra zelfvertrouwen. Dat is natuurlijk altijd welkom!

De mogelijkheden van PMU zijn eindeloos

3. Veel minder last van make-up vlekken

Ga je stiekem wel eens je bed in met make-up op, omdat je geen zin hebt om je make-up eraf te halen? Of ben jij de eerste die een traan laat bij een emotionele gebeurtenis? Dan zit je gelijk onder de make-up vlekken, als je je mooi hebt opgemaakt. Met permanente make-up heb je daar geen last van.

4. Het camoufleert littekens

Permanente make-up is zelfs goed voor littekens die je al een tijdje wil verbloemen. Het is dus niet alleen cosmetisch, maar ook corrigerend.

5. Je kan gewoon gaan zwemmen

Waterproof geldt niet voor alle producten, maar gelukkig wel voor permanente make-up. Op vakantie duik je zo het water in, zonder dat je er daarna uitziet als een pandabeertje.

Over PMU Bruessing

PMU Bruessing is dé specialist op het gebied van permanente make-up. Wil jij ook elke dag mooi en verzorgd wakker worden? Of ben je gewoon benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, en kijk wat het beste bij jou past!

Deel dit artikel: