Ontevreden met pmu? Laat je pmu corrigeren of verwijderen!

pmu

Als het om pmu gaat, is de ene behandeling de andere niet. Eén onbekwame specialist en je zit vast aan een mismaakte lipcontour, eyeliner of (asymmetrische) wenkbrauwen die niet bij je passen. Niet alleen is dit erg frustrerend, het kost ook nog eens handen vol geld en kostbare tijd. Wanneer je niet helemaal tevreden bent over hoe de permanente make-up geplaatst is, kun je het bij Bruessing laten verwijderen of corrigeren.

De juiste pmu-specialist

Voordat je besluit een pmu-behandeling te ondergaan, loont het zeker om vooraf je huiswerk te doen en een pmu-specialist te kiezen die haar vak goed verstaat. Het gebeurt helaas nog te vaak dat permanente make-up niet mooi wordt uitgevoerd. Wees daarom kritisch bij het kiezen van een pmu-specialist. Goedkoop is in de meeste gevallen geen duurkoop, dus als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, is dit het vaak ook. Vraag van tevoren of de specialist de nodige opleidingen heeft afgerond, gecertificeerd is en gebruikmaakt van hoogwaardige apparatuur in de salon. Kijk daarnaast altijd naar voorbeelden van werk op de website of Instagram van de pmu-specialist.

Gewenste uitstraling

Als je te maken hebt met ongelijke of onnatuurlijke wenkbrauwen, te dikke wenkbrauwen of te donkere eyeliner, mislukte lipcontour of verkeerd gekleurde lipliner, of je pmu gewoon niet de gewenste uitstraling heeft, hoef je hier niet mee rond te lopen. Een correctieve pmu-behandeling kan de schade weer herstellen. Laura van Bruessing Secret of Beauty is gespecialiseerd in verschillende pmu-technieken, van microblading, 3D-hairstrokes, ombré tot aan eyeliner, volle en mooi gevormde lippen.

Wil je je pmu laten corrigeren, verwijderen of een opfrisbeurt geven?

Corrigeren of verwijderen

Permanente make-up wordt gecorrigeerd of verwijderd middels een speciale vloeistof, die aangebracht wordt met een klein naaldje in de huid. Deze oplossingsvloeistof licht de donkere make-up op en kan de pigmenten zelfs volledig uit de huid verwijderen, zonder littekenvorming. Dit is een geheel veilige techniek, waarbij de pigmenten in de bovenste huidlaag oplossen. Meestal zijn hier meerdere behandelingen voor nodig, met steeds een rustpauze van acht weken daartussen. Mocht dit toch niet genoeg blijken te zijn, dan wordt er een laserbehandeling ingezet.

Opfrisbeurt

Ondanks het woord 'permanent', vervaagt de pmu in de loop van de tijd en blijft het zo'n twee tot vijf jaar zitten. Dit komt doordat de pigmenten oppervlakkig in de huid worden aangebracht, wat tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt opgeruimd. Daarnaast heeft zonlicht ook een invloed hierop. Om te voorkomen dat de kleurintensiteit niet afneemt, wordt aangeraden om regelmatig een opfrisbeurt te laten doen. Wees hier liever zo vroeg mogelijk bij, want hoe langer je wacht, hoe meer tijd het kost om te herstellen.

Mogelijkheden van pmu

Als je af wilt van mislukte permanente make-up, kun je dit het beste laten corrigeren door een ervaren pmu-specialist met de juiste vakkennis. Je bent daarom van harte welkom in de salon van Bruessing Secret of Beauty. Pmu-specialist Laura gaat graag mee met alle ontwikkelingen binnen haar vakgebied en volgt nog regelmatig bijscholingen om haar klanten het beste en nieuwste te kunnen bieden. In de salon wordt aan alle hygiëne-eisen van de GGD voldaan. Bovendien is Laura aangesloten bij NSGP, hét kwaliteitskeurmerk voor pmu-specialisten.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van het opfrissen of verwijderen van permanente make-up? Tijdens het vrijblijvend intakegesprek wordt er uitgebreid stilgestaan bij jouw wensen en vertelt Laura je alles over de mogelijke behandelingen en tarieven. Jullie kijken dan samen naar de permanente make-up en maken een plan voor het verwijderen ervan. Vervolgens wordt met de nieuwste technieken alsnog mooie permanente wenkbrauwen, eyeliner of lipliner gecreëerd.

Deel dit artikel: