Het verhaal van Nanda (36)

‘Ik sta nooit meer als een natgeregende panda op de foto!’

 

Als ik op Instagram en Facebook keek naar al die mooie vakantiefoto’s van anderen, dan voelde ik een steek van lichte jaloezie. Hoe kon het dat al die vrouwen met perfect zittende make-up in de zee of op het strand poseerden, maar dat ik er op elk zomers vakantiekiekje er als een natgeregende panda uitzag? En nee, dat is echt niet overdreven uitgedrukt!

 

In de zomer liep mijn zorgvuldig aangebrachte make-up regelmatig uit tot onder mijn wangen. Naast mijn ogen werkte ik mijn lippen en wenkbrauwen ook altijd bij, maar met die zomerse hitte had dat natuurlijk ook weinig zin. Binnen no-time zat het ergens halverwege mijn gezicht. Charming… Daarbij wilde ik op vakantie volop kunnen genieten, en niet steeds te hoeven sjouwen met mijn make-uptas. Na acht jaar van onflatteuze vakantiefoto’s besloot ik de koe bij de horens te vatten. Ook al vond ik het spannend, permanente make-up was mijn volgende stap!

Na een zoektocht naar een goede PMU-expert kwam ik bij Laura Bruessing, Permanent Make-up Artist, uit. Het was niet alleen erg gezellig bij haar, het resultaat mag er ook wezen! Omdat ik mij het meest stoorde aan oogpotlood dat over mijn hele gezicht was uitgesmeerd, ging ik als eerst voor een permanent lijntje boven mijn ogen. Ik was best nerveus voor de behandeling, maar Laura stelde me gerust. Na een uitgebreid persoonlijk advies en het voortekenen van het lijntje boven mijn ogen, gingen we aan de slag. De behandeling viel me erg mee: ik heb geen pijn ervaren. Door de positieve ervaring heb ik twee weken later ook mijn wenkbrauwen laten doen. Het leek me héérlijk: nooit meer zorgen over of ze na het bijtekenen te donker, te licht of ongelijk zijn, maar gewoon áltijd mooie en volle wenkbrauwen.

Ik ben heel tevreden over hoe Laura mijn permanente eyeliner en wenkbrauwen heeft gedaan. Inmiddels heb ik al veel complimenten gekregen. Mijn vriendinnen moesten goed kijken om te zien dat ze niet ‘echt’ waren. Zelf ben ik er ook blij mee. Het is echt ideaal! Zonder make-up op mijn gezicht heb ik echt een blotebillengezicht. Maar met mijn altijd goed zittende eyeliner en wenkbrauwen durf ik mezelf ook zonder make-up te vertonen. Bovendien bespaar ik nu veel tijd. Als ik wakker word, dan kan ik zo mijn bed uitrollen, in mijn kleding schieten en de deur uitgaan. En ja, volgens mij heb ik hét geheim voor mooie vakantiefoto’s gevonden. Inmiddels sta ik niet meer met uitgesmeerde make-up op de foto, maar heb ik een frisse en open blik. Dus overweeg je om ook permanente make-up te laten doen, dan ben je bij Laura Bruessing aan het goede adres!

Nanda

Wat zijn de mogelijkheden?
- Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen. Je kunt kiezen uit de technieken: hairstrokes, schaduw, ombre en microblading.
- Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
- Lipliner. Opties: full-lips, met een lipstick-effect of met een zachte kleur nude.

Wil jij net als Nanda ook altijd goed voor de dag komen zonder moeite? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuwsberichten

september 22

Verhuizing

Per 1 oktober verhuizen wij naar een nieuw pand.

Lees meer
maart 19

Geen littekens meer door fractional needling

Benieuwd wat de fractional laser voor jou kan betekenen?

Lees meer
maart 17

Betere huidverzorging? Begin met een huidanalyse!

Omdat een goede huidverzorging enorm belangrijk is!

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *