Zal het er natuurlijk uitzien?


Ja, na het genezingsproces zult u het juiste eindresultaat zien. je zult zien dat de resultaten kunnen worden afgestemd wat voor look, kleurtoon en uitstraling het beste past. Neem een kijkje onder Portfolio, Facebook of Instagram. Je zult zien dat de resultaten worden afgestemd individueel.

 

Hoe lang blijft Permanente make up zitten?


Pigmentatie blijft gemiddeld zitten tussen de twee tot vijf jaar aanwezig. Dit varieert van persoon tot persoon omdat huidtype, voeding, genetica en omgevingsfactoren kunnen allemaal bijdragen aan hoe lang de pigmenten blijven behouden. Bijvoorbeeld, zonnebank gebruik, blootstelling aan de zon kan van invloed zijn op het teruglopen van het pigment in de huid. Dit kan u voorkomen om een Sunblock te gebruiken als bescherming vraag erna in de salon.
Het is belangrijk te onthouden dat permanente make up laagje voor laagje in de huid is gebracht. Voor een blijvend en mooi resultaat is een ‘opfrisbehandeling’ (na 1 tot 1,5 jaar). Bekijk de scherp geprijsde nabehandelingen tarieven vanaf 6 maanden na de eerste behandeling.

 

Is Permanente make-up pijnlijk?


Meestal niet, soms een beetje. Vooraf aan de behandeling wordt de huid verdoofd met *EMLA crème .Deze crème is verkrijgbaar bij de apotheek op vertoon van een recept van je huisarts. Het is dus slim dit tijdig te regelen. Je krijgt van de apotheek een tube mee, waarschijnlijk 5 ml.
Bekijk alvast hoeveel je nodig hebt: Wenkbrauwen: iedere behandeling 1/3 van de tube aanbrengen. Lippen: ik adviseer je 2 tubes te vragen. Eyeliner: het is verstandig de EMLA crème pas op te brengen bij mij in de salon, dit kan gevaarlijk zijn met autorijden

 

Hoe snel zal het genezen?


Iedereen is anders, maar als een algemene regel, huidoppervlakte geneest over het algemeen tussen 3-7 dagen na de behandeling, en 10-14 dagen onder de oppervlakte.

 

Zal mijn ogen zwellen na de behandeling?


Zwelling is minimaal en treedt meestal op gedurende 12 tot 24 uur na de behandeling. Ice packs kunnen worden gebruikt om dit te minimaliseren. Bij eyeliner behandeling zal er een ice pack gratis meegegeven worden naar huis.

 

Moet ik iemand meenemen om me naar huis te rijden na een behandeling?


Het is mogelijk dat je ogen wat schrijnend aanvoelt na de behandeling. In principe kunt u zelf autorijden. Voelt u zich er zelf niet prettig bij neem dan iemand mee.

 

Mijn ogen zijn gevoelig, Ik maak me zorgen over het knipperen van mijn ogen of tranen.Is dat een probleem?


Dit is een normale zorg voor de eerste keer, er is niets aan de hand. Het is geen probleem als je gevoelige ogen hebt, veel knippert of last hebt van tranen tijdens de behandeling.

 

Ik teken altijd een zachte potloodlijntje. Kan dit ook met permanente make-up?


Ja, er zijn een paar technieken om eyeliners te maken. Qua dikte kennen we drie maten: S/ M/ L.
• S= tussen de wimpers, ofwel Infra Lash, dunne natuurlijke lijn
• M= tussen de wimpers en een lijntje boven de haartjes
• L= tussen de wimpers en een brede lijn erboven
De lijntjes boven de wimpers kunnen strak ingezet worden of als een soort schaduw/zacht potloodlijntje. Er is een enorme keuze aan kleuren, van zwart tot groen, blauw enz.

 

Wat te doen bij een koortslip?


Heeft u wel eens een koortslip gehad? Als u ooit een koortslip heeft gehad, (al is het een aantal jaren geleden) is het belangrijk dit te melden als u een liplijn wilt laten zetten. Als u heel af en toe een koortslip heeft, is een gewone liplijn geen probleem. Heeft u erg makkelijk en dus vaak een koortslip, raden wij u het volgende aan:
Een week voor de eerste behandeling te starten met het innemen van L-Lysine en vitamine C.
L-Lysine is een essentieel aminozuur dat de groei van het Herpes Simplex virus remt.
Nodig is vitamine C-ester van dezelfde hoeveelheid in te nemen. Voorkeur: Het merk Solgar. L-Lysine 1000 mg tabletten en Ester-C PLUS 1000 mg. U start 1 week van te voren met 1 tablet van ieder voedingssupplement. De dag voor de behandeling, tot en met 5 dagen na de behandeling: 3 tabletten van ieder. U mag uiterlijk 5000 mg van de L-Lysine en Ester-C PLUS per dag (verdeeld over de dag)

 

Wat te doen na een lipbehandeling?


Als u een lip behandeling heeft gehad, moet u eten van kruidig en zoute voedingsmiddelen vermijden totdat het gebied is genezen. Vloeistoffen kunt u beter drinken door een rietje. Dit zal zeker effect hebben op het eindresultaat!

 

F.A.Q.

Algemene vragen

Verwijderen permanente make up

Medische pigmentatie

Fractional needling

Wimper extensions