Permanente make-up lippen

Permanente lippen: voor wie?

 

Een mooi gevormde mond, met het liefst volle lippen. Dat wil natuurlijk iedereen! Helaas is niet iedereen gezegend met ideale lippen. Ook kunnen met het verstrijken van de jaren de lipcontouren vervagen. Natuurlijk kun je dit met een goede lipstick / lippotlood zelf bijwerken. Maar als je dan zonder make-up rondloopt, kunnen je lippen je onzeker maken. Dankzij permanente make-up voor de lippen heb je altijd die goed gevormde lippen. Kleine oneffenheden worden weggewerkt en de belijning wordt strakker gemaakt. Ook kun je kiezen voor een sprekende kleur, zodat het lijkt alsof je altijd lipstick op hebt.

Permanente make up voor je lippen is een uitkomst als je:

 • Je lippen graag blijvend accentueert
 • De contouren van je lippen strakker en opvallender wilt maken
 • Optisch vollere lippen wilt
 • Je dagelijks lippenstift draagt
 • Moeite hebt met opmaken of allergisch bent voor make-up

Waarom permanente make up voor je lippen?

 

Er zijn allerlei opties om je lippen meer op te laten vallen. Permanente make up is daar één van, een hele betaalbare optie.

 

We zetten de meest voorkomende redenen op een rij:

 • Mooie, strakke contouren om je lippen
 • Iedere dag mooi gestifte lippen
 • Het accentueren van je lippen
 • Optisch net iets vollere lippen
 • Geen gedoe met lippenstift / lippotlood op het strand, bij het zwembad, in de sauna
december 10

Microblading

Microblading is de beste en nieuwste techniek op het gebied van PMU.

Lees meer
november 8

Permanente wenkbrauwen

Wil je graag een verzorgde uitstraling, met mooie wenkbrauwen? Zonder iedere ochtend met make-up je wenkbrauwen (bij) te tekenen?

Lees meer
november 8

Ombré wenkbrauwen

Een redelijk nieuwe trend op het gebied van permanente wenkbrauwen is de Ombré-techniek. We noemen het ook wel 'Ombré-wenkbrauwen'.

Lees meer

Permanente make up lippen: de behandeling

Je lippen zijn een opvallend deel van je gezicht. Net als bij permanente eyeliner en wenkbrauwen is het ook erg spannend om hier permanente make-up voor te gebruiken. Het is tenslotte iets wat een aantal jaren blijft zitten, dus wil je dat het resultaat optimaal is. Dankzij onze ervaring en oog voor detail zorgen we ervoor dat je tevreden de salon uitloopt. We bekijken eerst samen jouw lippen en contouren. Ook kijken we welke kleur het beste bij jouw lippen en je huid past. We nemen hiervoor graag de tijd, zodat je met een goed gevoel aan de behandeling begint.

 

De behandeling verloopt als volgt:

 • Je komt langs voor een intakegesprek, altijd vrijblijvend en kosteloos
 • We bekijken je lippen, de contouren en eventuele littekens. We tekenen ook hoe wij denk dat jouw lippen het mooiste uitkomen en we bepalen samen de kleur.
 • Je komt langs voor een nieuwe afspraak en we brengen de permanente make-up aan. 30 minuten voor de behandeling kan je op je lippen verdovende EMLA crème aanbrengen (½ tube).*

Zorg dat je lippen de eerste vier dagen droog blijven, en gebruik eventueel een rietje tijdens het drinken. Dit zal invloed hebben op het eindresultaat.
Na ongeveer vier dagen verdwijnen de korstjes en wordt de kleur wat lichter. Ga niet aan korstjes trekken!

Een vervolgbehandeling is nodig om meerdere laagjes aan te brengen, voor een optimaal en natuurlijk resultaat.

*EMLA crème: Deze crème is verkrijgbaar bij de apotheek op vertoon van een recept van je huisarts. Het is dus slim dit tijdig te regelen. Je krijgt van de apotheek een tube mee, waarschijnlijk van 5 ml. Voor je lippen heb je in totaal 2 tubes nodig. Neem het restant na aanbrengen mee naar de behandeling.

Tip!
Was je haar voor de behandeling nog even. De eerste vier dagen mag de permanente make-up namelijk niet nat worden. Je kunt gewoon douchen, maar het behandelgebied mag niet nat worden. Volg ook de nazorginstructies die je meekrijgt altijd goed op, dit bepaalt voor een groot deel het succes.

Wil jij ook altijd mooi gevormde lippen?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten, en ben je ook nieuwsgierig naar permanente make-up voor je wenkbrauwen of permanente eyeliner? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven. Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *