Over Bruessing

Persoonlijke benadering en perfect resultaat: welkom bij Bruessing Secret of Beauty.

Laura Bruessing is eigenaresse van de salon. Barbara is mijn rechterhand en is gespecialiseerd in fillers en huidverbetering. Met vakmanschap en oog voor detail staan wij voor je klaar om je al aanwezige schoonheid te benadrukken. Door de nieuwste technieken te gebruiken én oog te hebben voor jouw huid, haargroei en andere details, gaan wij altijd voor het beste resultaat.

Dé specialisten
Wij lopen graag voorop als het gaat om trends, nieuwe ontwikkelingen en behandelingen in ons vakgebied. We volgen nog steeds bijscholingen, om jou het beste en nieuwste te kunnen bieden. Onze salon voldoet aan alle hygiëne-eisen van de GGD. Maak je dus vooral geen zorgen in onze salon: je kunt er zeker van zijn dat je in veilige en deskundige handen bent!

Onze motivatie

Het moment dat jij als klant tevreden in de spiegel kijkt na afloop van de behandeling: dat maakt ons ontzettend blij. Met een grote glimlach op je gezicht en een gestegen zelfvertrouwen voel je je een nieuw persoon! En dat is ons streven. We gaan altijd voor het beste resultaat, bij iedereen die we behandelen

We horen dan ook regelmatig: ‘Je hebt me zoveel vertrouwen teruggeven!’

Bruessing Beauty

Het moment dat jij als klant tevreden in de spiegel kijkt na afloop van de behandeling, dat maakt ons ontzettend blij.

Laura Bruessing

Permanente make-up is dé manier voor vrouwen om altijd stralend voor de dag te komen! Ik heb mijn opleiding tot PMU-specialist gevolgd aan de academie van Irma Hulscher. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-upspecialisten (NSGP), wat functioneert als een kwaliteitskeurmerk. Gun jezelf ook het gemak van permanente make-up!

NEEM CONTACT OP

Barbara Bruessing

Jouw huid laten stralen: daar ga ik voor! Als huidspecialist vind ik het geweldig om jouw huid mooier te maken. Daarvoor kan ik allerlei behandelingen inzetten. Ik doe eerst een uitgebreide analyse van je huid en daar pas ik vervolgens de behandeling op aan. Daarbij luister ik natuurlijk goed naar jouw wensen. Of het nu gaat om het aanpakken van een huidprobleem of om het verjongen van je huid: er is een behandeling die werkt voor jou.

NEEM CONTACT OP