Browbar

Helaas: niet iedereen is gezegend met mooie lange, donkere wimpers en wenkbrauwen, die jouw uitstraling zo sprekend en verleidelijk maken.
Is permanente make-up voor jou geen optie, dan is het verven van je wimpers en/of wenkbrauwen een goed alternatief! Voor het stylen van je wimpers en wenkbrauwen ben je aan het goede adres in mijn nieuwe browbar! Niet alleen worden je wenkbrauwen geëpileerd tot een mooie, strakke vorm. Ook wordt er middels andere methoden gewerkt om jou de perfecte shape wenkbrauwen te geven, waarmee jouw gezicht en oogopslag er zo goed mogelijk uitkomen.

De behandelingen in de browbar zijn erop gericht om:

  •  jou een sprekende oogopslag te geven, op élk moment van de dag
  • korte, rechte of overkrulde wimpers de door jouw gewenste lift te geven
  • jouw wenkbrauwen de perfecte kleur en shape te geven die bij jou past
  • je tijd te besparen: minder gedoe met een pincet, krultang of make-up

 

Het shapen van je wenkbrauwen
Tijdens de behandeling voor je wenkbrauwen worden verschillende methoden gehanteerd. Voor het in model brengen van je wenkbrauwen kun je kiezen uit waxen of threaden. Bij threading worden je wenkbrauwen in shape gebracht met behulp van een draad. Bij waxing gebeurt dat door middel van een zeer milde wax. Voor welke methode je ook gaat: het resultaat is altijd even mooi! Ook het epileren van je brows met een pincet is mogelijk. Weet je niet welke methode het meest geschikt is voor jou? Dan kan de specialist met je meedenken.

 

Het verven van je wenkbrauwen
Ook voor het verven van je wenkbrauwen bestaan verschillende methoden. Wil jij een vol, donker en intens resultaat, dan is de brow henna iets voor jou. Deze verf is er in allerlei verschillende tinten: van lichtblond tot donkerbruin. Met de verf is het mogelijk om je wenkbrauwhaartjes een paar tinten donkerder te maken. Heb je van jezelf lichte wenkbrauwen, of wil je een naturel resultaat, dan kun je het beste voor normale wimperverf gaan. Tijdens de intake bespreek je samen met de specialist welke behandeling het mooiste resultaat voor jou kan opleveren.

december 22

Browbar

Helaas: niet iedereen is gezegend met mooie lange, donkere wimpers en wenkbrauwen, die jouw uitstraling zo sprekend en verleidelijk maken.

Lees meer
november 9

Hyaluronzuurfillers

Draai de tekenen van huidveroudering terug zonder operatie.

Lees meer
november 9

Waarom Fillers?

Fillers worden ingebracht met behulp van injectables. Wij maken gebruik van een nieuwe merk op de Nederlandse Markt: de Princess fillers.

Lees meer

Ook voor je wimpers

In de browbar ben je óók op de juiste plek om je wimpers te behandelen, zodat je weer volle en lange wimpers krijgt. Ook hiervoor zijn er verschillende methoden. Voor een echte filmsterrenlook kun je gaan voor wimperextensions. Maar ook behandelingen die plaatsvinden op je eigen wimpers, zoals de Volume Lash Lift en het verven van je wimpers, zijn manieren om weer een sprekende oogopslag krijgen. Wil je weten welke methode het meest geschikt is voor jou? Dan denkt de specialist graag met je mee!

 

Wat zijn de voordelen van je wenkbrauwen en wimpers verven?

  • Je hebt een meer sprekende uitstraling, óók zonder make-up
  • Je hebt geen gedoe meer met een pincet, wenkbrauwpotlood, mascara of krultang
  • De methodes zijn ook geschikt voor je als je allergisch bent voor reguliere make-up
  • Je kunt c.a. 8-9 weken genieten van het resultaat
  • Je hoeft geen permanente make-up te laten zetten, maar krijgt wél het perfecte paar wenkbrauwen

Wil je weten wat de browbar voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul onderstaand contactformulier in en krijg persoonlijk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *