3D Hairstrokes

Wat zijn hairstrokes?

 

Met ‘hairstrokes’ bedoelen we de wenkbrauwen die je maakt met de moderne hairstroke-techniek. Inmiddels is deze vorm van permanente wenkbrauwen erg populair in Nederland. De techniek houdt in dat je met een speciaal ontworpen pigmenteerpen en een steriele naaldmodule heel fijne streepjes in de huid maakt.
Deze streepjes hebben de vorm en kleur van de echte wenkbrauwhaartjes en maak je met de groeirichting mee. Hierdoor is het resultaat na afloop nauwelijks van echt te onderscheiden! Het is een hele effectieve manier om vollere, natuurlijke wenkbrauwen te creëren. Het geeft als het ware een 3D effect aan je wenkbrauwen.

Hairstrokes: een goede keuze

De hairstroke- of haartjestechniek is zoals gezegd een hele natuurlijke vorm van permanente make-up. Het maakt de vorm van de bestaande wenkbrauw mooier en op een subtiele manier net wat voller. Ook als je geen eigen wenkbrauwen hebt, kan je hairstrokes inzetten. We gebruiken deze techniek met onze kennis en ervaring graag. Daarnaast hebben we een goed oog voor een mooi resultaat. Specialistische kennis is hierbij belangrijk, omdat je haartje voor haartje de wenkbrauw vormgeeft.

december 10

Microblading

Microblading is de beste en nieuwste techniek op het gebied van PMU.

Lees meer
november 8

Permanente wenkbrauwen

Wil je graag een verzorgde uitstraling, met mooie wenkbrauwen? Zonder iedere ochtend met make-up je wenkbrauwen (bij) te tekenen?

Lees meer
november 8

Ombré wenkbrauwen

Een redelijk nieuwe trend op het gebied van permanente wenkbrauwen is de Ombré-techniek. We noemen het ook wel 'Ombré-wenkbrauwen'.

Lees meer

Voor jou!

Je wenkbrauwen laten behandelen met de hairstroke-techniek is vooral een goede keuze als je:
 • Weinig tot geen wenkbrauwen hebt, of geen uitstraling of expressie in het gezicht hebt
 • Altijd verzorgde wenkbrauwen wilt, zonder zelf bij te tekenen
 • Je wenkbrauwen graag blijvend accentueert
 • Moeite hebt met opmaken of allergisch bent voor make-up
 • Veel sport of vaak de sauna bezoekt
 • Een haaraandoening hebt als Alopecia Areata
 • Littekens in je wenkbrauwen hebt
 • Om medische redenen een behandeling wil

De hairstroke-techniek: de behandeling
De hairstroke-behandeling bestaat bij ons altijd uit meerdere sessies, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. Tussentijds moeten de wenkbrauwen rustig genezen, waarna we het kunnen perfectioneren. Om het optimale 3D-effect te krijgen, is het mogelijk om bij een herhaalbehandeling een iets andere kleur pigment te gebruiken. Uiteraard geven we je hierover graag persoonlijk advies.

De behandeling verloopt als volgt:

 • Je komt langs voor een intakegesprek, altijd vrijblijvend en kosteloos
  We laten je zien hoe de hairstrokes eruit zien en leggen uit waarom dit bij je past.
 • Je komt langs voor een nieuwe afspraak, we passen de hairstroke-techniek toe. 30 minuten voor de behandeling smeer je het gebied in met de EMLA crème (gebruik 1/3 van de tube)*. De behandeling duurt ongeveer 2 uur.
  Zorg dat je wenkbrauwen de eerste 3 dagen droog blijven. Ga niet aan korstjes trekken!
 • Na ongeveer 4 dagen verdwijnen de korstjes en wordt de kleur wat lichter.
  Vervolgbehandeling is nodig om meerdere laagjes en kleuren aan te brengen: dit voor een optimaal en natuurlijk resultaat.
  *EMLA crème: Deze crème is verkrijgbaar bij de apotheek op vertoon van een recept van je huisarts. Het is dus slim dit tijdig te regelen. Je krijgt van de apotheek een tube mee, waarschijnlijk van 5 ml. Dit is voldoende voor 3 behandelingen.

Tip!
Was je haar voor de behandeling nog even. In de eerste vier dagen mag de permanente make-up namelijk niet nat worden. Je kunt gewoon douchen, maar je wenkbrauwen mogen niet nat worden. Volg ook de nazorginstructies die je meekrijgt altijd goed op, dit bepaalt voor een groot deel het succes.

Kies jij ook natuurlijke wenkbrauwen?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten, en ben je ook nieuwsgierig naar permanente make-up voor op de lippen of permanente eyeliner? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven. Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *