Ombré wenkbrauwen

Ombré wenkbrauwen: wat zijn dat?

 

Een redelijk nieuwe trend op het gebied van permanente wenkbrauwen is de Ombré-techniek. We noemen het ook wel ‘Ombré-wenkbrauwen’. Het bijzondere ervan is dat we spelen met licht en donker en de opbouw van schaduw en haartjes. Er zijn meerdere mogelijkheden. Ombré-wenkbrauwen zijn goed te combineren met de Hairstrokes-techniek. De Ombré-techniek is vooral geschikt als je graag volle, opvallende en trendy wenkbrauwen wilt, die langdurig blijven zitten.

Shadow techniek: wat is dat?

Iedereen die de salon binnenstapt, heeft een eigen smaak en eigen wensen. Daarom bieden we naast de populaire Hairstrokes en de Ombré-wenkbrauwen ook de Shadow-techniek aan. Dit is een andere manier om permanente wenkbrauwen te zetten, waarbij je een ‘poederige’ wenkbrauw als resultaat krijgt. Het is vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpotlood of poeder. De Shadow-techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstrokes. Voor de wat oudere dames, of dames met een zachter gezicht, is de schaduwtechniek het mooiste. We creëren er zachte, volle wenkbrauwen mee, waar je langdurig plezier van hebt.

december 10

Microblading

Microblading is de beste en nieuwste techniek op het gebied van PMU.

Lees meer
november 8

Permanente wenkbrauwen

Wil je graag een verzorgde uitstraling, met mooie wenkbrauwen? Zonder iedere ochtend met make-up je wenkbrauwen (bij) te tekenen?

Lees meer
november 8

Ombré wenkbrauwen

Een redelijk nieuwe trend op het gebied van permanente wenkbrauwen is de Ombré-techniek. We noemen het ook wel 'Ombré-wenkbrauwen'.

Lees meer

Permanente wenkbrauwen: wat past bij mij?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor permanente wenkbrauwen. De meest voorkomende zijn:

  • Altijd mooie, verzorgde wenkbrauwen
  • Wenkbrauwen geven je gezicht meer uitstraling en expressie
  • Geen gedoe met bijtekenen op het strand, bij het zwembad, of in de sauna
  • Subtiel wegwerken van littekens en haarverlies
  • Brandwonden: wenkbrauwen kunnen gesuggereerd worden
  • Twee tot vijf jaar profijt van de behandeling.

Bij ons heb je de keuze tussen een aantal specifieke technieken om de PMU te plaatsen. Wat past bij jou: Hairstrokes, Ombré-wenkbrauwen of de Shadow-techniek? Dat hangt af van jouw huidige wenkbrauwen, de vorm van je gezicht en vooral het effect dat je ermee wilt bereiken.

Tip!
Was je haar vóór de behandeling nog even. In de eerste vier dagen mag de permanente make-up namelijk niet nat worden. Je kunt gewoon douchen, maar het behandelgebied mag niet nat worden. Volg ook de nazorginstructies die je meekrijgt altijd goed op. Dit bepaalt voor een groot deel het succes.

Wat zijn de ideale wenkbrauwen voor jou?
Hebben wij je enthousiast gemaakt en kun je niet langer wachten, en ben je ook nieuwsgierig naar permanente make-up voor op de lippen of permanente eyeliner? We geven je graag meer informatie over de behandelingen en de tarieven. Meld je direct aan voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *