Het gemak van permanente make-up

Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

Permanente make-up is dé manier om je eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en permanente make-up is bestand tegen water, dus je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen, en je loopt geen risico meer op uitgelopen ogen. Da’s handig in de zomer, en ook daarna!

Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar Laura van Bruessing The Secret of Beauty kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Aanpak

Bij het intakegesprek worden de vorm en de kleur met je besproken. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  • Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  • Lipliner. Opties: full-lips, met een lipstick-effect of met een zachte kleur nude.

'Het perfecte advies'
Wauw, wat een vakvrouw is Laura en wat een kennis. Supermooie eyeliner boven en onder laten zetten. Ontzettend gastvrij, gezellig en zeer professioneel. Laura geeft je het perfecte advies en neemt echt de tijd voor je om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Ik ben echt supertevreden!
Loes

Wil jij ook net als Loes permanente make-up? Vul dan onderstaand contactformulier in voor een gratis intakegesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuwsberichten

september 22

Verhuizing

Per 1 oktober verhuizen wij naar een nieuw pand.

Lees meer
maart 19

Geen littekens meer door fractional needling

Benieuwd wat de fractional laser voor jou kan betekenen?

Lees meer
maart 17

Betere huidverzorging? Begin met een huidanalyse!

Omdat een goede huidverzorging enorm belangrijk is!

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *