• darkblurbg

Ombre wenkbrauwen: wat zijn dat?

Een redelijk nieuwe trend op het gebied van permanente wenkbrauwen is de Ombre techniek, we noemen het ook wel Ombre wenkbrauwen. Deze techniek pas ik ook in mijn salon toe. Het bijzondere ervan is dat ik speel met licht en donker en de opbouw van schaduw en haartjes. Er zijn meerdere mogelijkheden, ik breng bijvoorbeeld de aanzet van je wenkbrauw in een lichtere teint en wat luchtiger aan dan de rest van je wenkbrauw. Ook kan ik de onderlijn mooi vol maken en uit laten lopen naar een poederachtige schaduw aan de bovenkant.

Ombre wenkbrauwen zijn goed te combineren met de Hairstrokes-techniek. De Ombre techniek is vooral geschikt als je graag volle, opvallende en trendy wenkbrauwen wilt, die langdurig blijven zitten. 

Gratis intake

Shadow techniek: wat is dat?

Iedereen die mijn salon binnenstapt heeft een eigen smaak en eigen wensen. Daarom biedt ik naast de populaire Hairstrokes en de Ombre wenkbrauwen ook de Shadow techniek aan. Een andere manier om permanente wenkbrauwen te zetten, waarbij je een ‘poederige’ wenkbrauw als resultaat krijgt. Het is vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpotlood of poeder. 

De Shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstrokes. Voor de wat oudere dames, of dames met een zachter gezicht is de schaduwtechniek het mooiste. Ik creëer er zachte, volle wenkbrauwen mee, waar je langdurig plezier van hebt.

Permanente wenkbrauwen: wat past bij mij?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor permanente wenkbrauwen. De meest voorkomende op een rij:

  • Altijd mooie, verzorgde wenkbrauwen
  • Wenkbrauwen geven je gezicht meer uitstraling en expressie
  • Geen gedoe met bijtekenen op het strand, bij het zwembad, of in de sauna
  • Subtiel wegwerken van littekens en haarverlies
  • Brandwonden: wenkbrauwen kunnen gesuggereerd worden
  • Twee tot vijf jaar profijt van de behandeling.

Je hebt in mijn salon de keuze tussen een aantal specifieke technieken om de permanente make-up (PMU) te plaatsen. Wat past bij jou: Hairstrokes, Ombre wenkbrauwen of de Shadow techniek? Dat hangt af van jouw huidige wenkbrauwen, de vorm van je gezicht en vooral het effect dat je ermee wilt bereiken. 

Meer weten over de ideale permanente wenkbrauwen voor jou?

Ik geef je hierover graag persoonlijk advies, maak hiervoor een afspraak voor een vrijblijvende intake. Bekijk ook alvast de tarieven.

Gratis intake