Laura Bruessing heet je van harte welkom

Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Van nature heb ik namelijk hele blonde wenkbrauwen, met nauwelijks haartjes. Hierdoor gaven ze mijn gezicht nauwelijks uitdrukking, dit wilde ik veranderen. Na de behandeling was ik lovend over het resultaat en raadde ik iedereen permanente make-up aan. Daardoor begon het bij mij te kriebelen, kon ik anderen hier niet blij mee maken? Ik begon steeds meer op wenkbrauwen van anderen te letten en zag helaas ook vaak slecht gezette permanente make-up. Ik besloot dat zelf beter te gaan doen en meldde me aan bij Irma Hulscher, de academie voor permanente make-up specialisten. Na het succesvol afronden van de opleiding en een aantal master classes voer ik nu vol trots dit mooie vak uit.

Gratis intake 

Vakmanschap en oog voor detail

Bruessing The Secret of Beauty staat ervoor om je al aanwezige schoonheid te benadrukken. Door de nieuwste technieken te gebruiken én oog te hebben voor je gelaatstrekken, huid, haargroei en andere details, ga ik voor het beste resultaat. Dit betekent dat ik kies voor echt vakmanschap: liever 2 of 3 losse behandelingen om de hairstrokes of permanente make-up perfect te zetten, dan in 1 keer een dikke laag aanbrengen. Zo verkrijg ik het mooiste (kleur)resultaat én heb je langer plezier van de permanente make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd, maar geeft een verfijnder resultaat.

 Ik heb me tijdens mijn opleiding gespecialiseerd door o.a.:

  • Basisopleiding Permanent Make-up specialist
  • Master Class Hairstrokes & Brow Design
  • Master Class Ombre 
  • Master Class Lips & Full Lips                
  • Master Fractional Needling & Scar Relaxation
  • Certificaat Tekenvaardigheid voor PMU
  • Master Class Wimper Extensions one by one, Russian, Hollywood, Volume Lashes 2D-6D
  • Certificaat Wenkbrauwstyling                                
  • Verven, Waxen, Threaden, Shapen

Daarnaast ben ik geregistreerd als PMU specialist bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU).Om aangesloten te blijven ben ik verplicht mij iedere twee jaar te laten bijscholen.

Mijn moderne salon voldoet aan alle hygiëne-eisen van de GGD.

Zelfvertrouwen van de klant als motivatie

Het moment dat jij als klant tevreden in de spiegel kijkt na afloop van de behandeling, dat maakt mij ontzettend blij. Met een grote glimlach op je gezicht en een gestegen zelfvertrouwen, dan weet ik dat het voelt alsof je een nieuw persoon bent. "Je hebt me zoveel vertrouwen teruggeven", hoor ik regelmatig. En dat is het belangrijkste wat ik nastreef. Het is wat mij motiveert om het beste resultaat te bereiken, bij ieder persoon die ik in mijn stoel behandel. Of je nu iets wilt accentueren of juist iets als Alopecia of een hazenlip wilt camoufleren, ik help je graag verder.

Moderne salon en nieuwste technieken

Ik loop graag voorop als het gaat om trends, nieuwe ontwikkelingen en behandelingen in mijn vakgebied. Extra bijscholingen blijf ik volgen, om je het nieuwste en beste te kunnen bieden. Verder maak ik altijd gebruik van één van de beste pigmentkleuren van Irma Hulscher. Maak je dus vooral geen zorgen in mijn salon, je kunt ontspannen en er absoluut zeker van zijn dat je in veilige en deskundige handen bent.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. Ik neem graag de tijd om je een persoonlijk advies te geven.

Gratis intake