Hoe lang blijft mijn Wimper extensions zitten?


Je wimper extensions blijven 6 tot 8 weken zitten (dit betekend dat de laatste haartjes na 6-8 weken uitvallen). Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

 

Hoe worden de Wimper extensions bevestigd?


Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimper extension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.

 

Hoeveel Wimper extensions worden er per oog geplaatst?


Per oog wordt er circa 100 tot 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers. Wat is het voordeel van de één voor één Wimper extensions vergeleken met andere methoden? De één voor één wimper extensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimper extensions langer zitten, en mocht er een eigen wimper uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimper strips.

 

Kan/mag ik douchen en zwemmen met de Wimper extensions?


Het beste is 24 uur te laten drogen geen stoombaden, water of sauna bezoeken. Ja, je kunt daarna gewoon douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimper extensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

 

Mag ik eyeliner gebruiken?


Je kunt eyeliner gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). In de salon zijn er speciale vloeibare eyeliners die geschikt zijn te gebruiken met wimper extensions.

 

Mag ik oogschaduw gebruiken?


Poeder oogschaduw is mogelijk, maar de crème soorten helaas niet.
Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extensions?
Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben (dikte, lengte en krul). Natuurlijk adviseer ik je hierbij.

 

Mag ik Mascara gebruiken?


Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). De ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn.

 

Beschadigen mijn eigen wimpers?


Nee, je eigen wimpers beschadigen niet mits je het door een goede wimperstyliste laat zetten. De speciale (formaldehyde vrije!) lijm is hier speciaal voor ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet je eigen wimper. Je loopt bij ons dus niet met ‘afgebroken’ wimpers mocht je besluiten om de extensions te laten verwijderen laat dat altijd door een specialist doen.

 

Hoe houd ik mijn Wimper extensions optimaal?


Ik adviseer om na circa 3 tot 4 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden zal er nieuwe extensions geplaatst worden op de nieuwe wimpers. Gebruik bij cosmetica reinigingsproducten (zonder olie) speciaal voor extensions. Vraag erna in de salon

 

Kunnen wimper extensions voor mijn wimpers of leeftijd?


Of je nou korte of lange, veel of weinig, krullende of stijle wimpers hebt dit maakt niks uit. Op alle soorten wimpers kan extensions geplaatst worden, bij de 1 wordt het alleen voller als de ander De een heeft gewoonweg meer eigen haartjes dan de ander.

 

Wat als ik de Wimper extensions wil verwijderen?


Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Hiervoor is een speciale remover waardoor je wimpers niet afbreken. Laat dit altijd verwijderen door een ervaren wimperspecialist.
Ik heb wimper extensions laten zetten bij een andere salon, maar ik ben er niet tevreden over. Kan ik het laten opvullen?
Wanneer er een nieuwe set is geplaatst bij een andere salon en je bent er niet tevreden over kun je altijd langs komen. Vaak zal de oude extensions verwijderd worden en zal er een nieuwe set geplaatst worden.

 

F.A.Q.

Algemene vragen

Permanente make up

Verwijderen permanente make up

Medische pigmentatie

Fractional needling