Wat is Fractional needling en waar dient het voor?


Fractional Needling is een speciale, effectieve behandeling tegen rimpels en fijne lijntjes, beschadigde huid, futloze, grauwe huid, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, doorbloedingsproblemen van de huid, zonbeschadiging, acne(littekens) littekens of (harde) striae.

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?


Tijdens deze behandeling in mijn salon maak ik met een Micro Needle honderden micro-kanaaltjes in je huid. Dit gebeurt zonder je huid te beschadigen en zonder littekens te maken. De module heeft een cirkelvormige 7-punts naald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen we effectief ook grotere oppervlakte behandelden. Door het speciale druksysteem wordt er actief hyaluronzuur of een andere hoogwaardige werkstof met vitamines in de huid ingebracht.

 

Is het prikken pijnlijk?


Vooraf aan de behandeling wordt de huid verdoofd met *EMLA crème .Deze crème is verkrijgbaar bij de apotheek op vertoon van een recept van je huisarts. Het is dus slim dit tijdig te regelen. Je krijgt van de apotheek een tube mee, waarschijnlijk 5 ml. Door het speciale druksysteem wordt er actief hyaluronzuur of een andere hoogwaardige werkstof met vitamines in de huid ingebracht wat u nauwelijks voelt.

 

Wordt er steriel gewerkt?


Ja, er worden alleen steriele wegwerpnaalden gebruikt. Mijn salon voldoet aan alle hygiëne-eisen van de GGD.

 

Welke bijeffecten kan ik verwachten na een behandeling?


Vaak is de huid wat rood en kan er een blauwe plek ontstaan, meestal op de plek waar goed in is gewerkt . Dit duurt normaal gesproken enkele uren tot een aantal dagen. Afhankelijk van de reactie van de huid en plaats.
Wat moet ik zelf doen na de behandeling?
Dit is afhankelijk wat voor soort behandeling gedaan wordt, huidtype en individuele respons op de behandeling. Wij raden u aan om een verzorgende crème of serum na de behandeling te gebruiken die de huid kalmeert en de werkzame stoffen maximaliseert.

 

Hoeveel behandeling heb ik nodig om een goed resultaat te bereiken?


Voordat we beginnen met behandelen is het van belang dat ik eerst je huid beoordeel en je wensen met je doorneem. Dit om te kijken of het de beste behandeling voor je is. Ik maak dan ook eerst een behandelplan voor je. (gemiddeld 4-6 behandelingen)

 

F.A.Q.

Algemene vragen

Permanente make up

Verwijderen permanente make up

Medische pigmentatie

Wimper extensions